بر اساس یافته‌های محققان در ایالات متحده، سولفات منیزیم از زایمان زودرس جلوگیری کرده و شانس تولد نوزادان فلج مغزی را به طور قابل توجهی کاهش می‌دهد

محققان آمریکایی مطالعات خود را با بررسی ۲۲۴۱ زن باردار که در معرض خطر زایمان زودرس قرار داشتند به انجام رساندند. زنان در گروه‌های مختلف به صورت تصادفی تحت درمان سولفات منیزیم و دارونما قرار گرفتند. از سولفات منیزیم برای کاهش سرعت انقباض رحم و در نتیجه به تاخیر انداختن زمان زایمان استفاده می‌شود. محققان نوزادان به دنیا آمده را به مدت دو سال تحت مراقبت داشتند. همچنین تعداد موارد مرده زایی و نوزادانی که پیش از ۱ سالگی جان خود را از دست دادند، شمارش شد. ابتلا به فلج مغزی خفیف و شدید پس از ۲ سالگی نیز از جمله عواملی بود که در طول مطالعه مورد بررسی قرار گرفت.

نتایج نشان دادند که:
• ۹۵.۶ درصد از کودکان تحت مراقبت قرار گرفتند.
• بررسی‌های اولیه حاکی از آن بودند که تفاوت قابل توجهی به لحاظ خطر فلج مغزی خفیف و شدید یا مرگ بین دو گروه وجود ندارد (۱۱ درصد در گروه درمان، ۱۱.۷ درصد در گروه دارونما، با خطر نسبی ۰.۹۷).
• بررسی‌های بعدی نشان دادند که گروه تحت درمان سولفات منیزیم از شانس کمتری جهت ابتلا به فلج مغزی خفیف یا شدید برخوردار است (۱.۹ درصد در مقابل ۳.۵ درصد متعلق به گروه دارونما، با خطر نسبی ۰.۵۵؛ یعنی گروه تحت درمان سولفات منیزیم، ۴۵ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به فلج مغزی شدید قرار داشته است).
نتایج این پژوهش می تواند در آینده کمک شایانی به درمان فلج مغزی در کودکان فلج مغزی نماید